tirsdag 15. januar 2013

Pizza med italiensk vri

Her kommer oppskrift på en slags italiensk pizza som er veldig god!

Pizzabunn:

3 dl lunkent vann
1/5 pk gjær
2 ss olje
1/5 ts salt
ca. 7 dl hvetemel

Bland sammen vann og gjær, tilsett deretter olje og salt. 
Bland så i melet og sett deigen til heving. 

Imens deigen hever, lager du til pizzafyllet.

olje
500 g kjøttdeig 
1/2 boks hermetiske tomater
Cherrytomater
Sopp
Jarlsberg ost
Mozzarella ost
Salt
Pepper
Urtekrydder
Hvitløkskrydder

Stek kjøttdeig i olje, krydre med salt, pepper og urtekrydder.
Del opp cherrytomater og sopp i skiver.
Bland i godt med krydder i de hermetiske tomatene

Når deigen er ferdig hevet, kjevler den så tynn som mulig og smører tomatsausen utover
Fordel deretter kjøttdeig, cherrytomater og sopp utover pizzaen
Strø deretter ost over og steik pizzaen å 220 grader til osten er gylden

Server gjerne en grønn salat og avokado til

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar